lunes, 31 de marzo de 2008

INTRODUCCIÓ

Durant aquesta setmana hem tingut la possibilitat de treballar i profunditzar en el tema de l’aigua, un recurs limitat i indispensable per la vida. Buscarem informació sobre diferents temes relacionats amb l’aigua i ens la repartirem de manera que puguem treballar millor.

Hem tingut la possibilitat de tractar diversos temes en forma de vídeo : el cicle de l’aigua i el sorgiment de les primeres civilitzacions. El cicle de l’aigua l’explica una gota d’aigua anomenada Droppi i l’altre un peix que es diu Pisti.

També hem pogut tractar el tema de la potabilització, depuradores, etc. El que ens ha ajudat molt en aquests temes va ser anar a una depuradora de Cerdanyola anomenada Ecoparc. Allà, primer de tot, ens van fer una petita introducció explicant-nos el funcionament de cada màquina per després veure-ho amb els nostres ulls. Després ens van fer posar una sèrie d’elements com per exemple un casc i començar la part experimental.

El que ens ha agradat més ha sigut fer els cartells publicitaris amb alguns programes com el photoshop, paint, etc. Aquesta activitat consistia en fer un cartell publicitari de cada un dels punt en que es veiés resumit el tema.

Un altre aspecte que ens ha agradat és el de dissenyar la pàgina web, en aquest cas el blog. Al principi teníem bastants dubtes de com es feia servir però amb la pràctica tot s’aprèn. Ens ha costat una mica posar-nos totes d’acord per el disseny, però al final ho hem aconseguit i ens ha acabat agradant a totes.

També hem fet un decàleg per al bon consum d’aigua i ens ha ajudat a millorar els nostres hàbits i a conscienciar-nos d’aquest greu problema tan proper.

A continuació us mostrem el nostre crèdit de síntesis de l’aigua i esperem que us agradi i us serveixi per reaccionar sobre aquest greu problema com hem fet nosaltres.

No hay comentarios: